ZwembadBranche Dag 2018

Geplaatst op dinsdag 2 oktober 2018

Wilt u ons persoonlijk ontmoeten?

Op dinsdag 9 oktober vindt de jaarlijkse ZwembadBranche Dag in DeFabrique in Utrecht plaats. Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jaarlijkse evenementen voor de zwembadbranche. Ook dit jaar zijn wij als exposant en zwembadwaterexperts aanwezig. Een mooie gelegenheid om u, naast de telefonische en digitale contactmomenten, daar persoonlijk te ontmoeten. Zo kunnen we samen kennis uitwisselen over diverse onderwerpen uit uw en ons vakgebied en informeren en adviseren we u ter plekke graag over veilig en schoon zwembadwater.

U kunt zich nu alvast registreren voor een gratis bezoek aan de ZwembadBranche Dag via deze link:

Registreren ZwembadBranche-Dag 2018.

U kunt zich ook aanmelden voor de Technische Ontbijtsessie, waar onze expert Paul Blom u tijdens een lezing informeert over de ‘Stand van zaken ten aanzien van legionella’. Lees hier meer over de Technische Ontbijtsessie.

We ontvangen u graag

Naast Paul Blom zijn ook Henk Vissers (zwemwaterexpert), Sietse Hylkema en Joep van Schaik (relatiebeheerders) en Jesper Koetsier (Customer Service-medewerker) op de ZwembadBranche Dag aanwezig om u te begroeten. C-mark heeft standnummer 1.21. Wilt u een afspraak met één van onze C-mark-medewerkers maken of wilt u weten op welk tijdstip zij op de beurs zijn? Stuur ons dan even een berichtje.

Vergeet u zich niet aan te melden? We kijken uit naar uw bezoek!

Wanneer? Dinsdag 9 oktober 

Waar? DeFabrique in Utrecht. Link naar google-maps.

Hoe laat? Van 9.00 uur t/m 17.00 uur

Standnummer? 1.21

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan