Detachering door C-mark

Uw beleid op legionellapreventie moet aansluiten op de uitvoering. Dat is uw verantwoordelijkheid. Alle maatregelen moeten op het juiste niveau worden nageleefd en -gestreefd. Alleen zo heeft u de zekerheid van een legionellavrije- en daarmee veilige leef- en werkomgeving. En u loopt geen risico.

Toch kunt u binnen uw bedrijfsvoering te maken krijgen met:

  • Tijdelijk tekort aan kennis
  • Tijdelijk tekort aan uitvoerende medewerkers
  • Veranderingsprocessen
  • Speciale projecten
  • Behoefte van extra ondersteuning tijdens drukte

Ook in dat geval biedt C-mark u uitkomst. Wij kunnen op ieder niveau, van beleid tot leidinggevend en uitvoerend de juiste specialist bij u detacheren. Ons team van ervaren medewerkers fungeert op allerlei niveaus: Zo kunnen wij tijdelijk het beleid op legionellapreventie volledig van u overnemen, zorgen voor de kwaliteitsbewaking en -controle. Wij kunnen uw medewerkers begeleiden en instrueren door middel van coachen en trainen. En natuurlijk kunnen we alle beheerstaken die voortvloeien uit het beheersplan voor een bepaalde periode bij u uit handen nemen.

Legionellaveilige bedrijfsvoering op maat

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de zekerheid van een legionellaveilige bedrijfsvoering te continueren. Alles afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw specifieke situatie. 

 

Onze mensen
  • C-mark bestaat uit een groep van 50 enthousiaste medewerkers met unieke eigenschappen.
Lees verder

 

 undefined

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan