Temperaturen en spoelen

In uw legionellabeheersplan wordt een aantal specifieke taken beschreven die u ten behoeve van legionellapreventie periodiek dient uit te voeren en te registreren. In de praktijk blijkt nog wel eens dat dit lastig is. Heeft u bijvoorbeeld voor (geschikte) vervanging gezorgd bij afwezigheid van de verantwoordelijke persoon tijdens een vakantieperiode of een andere reden van afwezigheid?

Ondersteuning bij taken uit het beheersplan

C-mark biedt in dit soort situaties de mogelijkheid om de uitvoering van de beheerstaken, bijvoorbeeld het maandelijks temperaturen en de uitvoer van de geplande spoelacties, van u over te nemen. Zo is zowel kwaliteit als continuïteit van het beheer van uw (drink)waterinstallatie geborgd.

Wat betekent dit voor u?

  • Een vaste adviseur als aanspreekpunt
  • Regulier gepland bezoek van een specialist voor het uitvoeren van beheertaken, zoals:
  • Het spoelen van de tappunten met koud en warm water en het registreren hiervan
  • Inspectie van de boiler
  • Thermometers controleren (vaste meters en losse meters) en ontvangst van bijbehorend certificaat

Aantoonbaar bewijs van een gecertificeerd adviesbureau

Uiteraard kunnen we u bij nog veel meer zaken ondersteunen. We informeren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Voor een passende aanbieding maken we graag locatiespecifieke afspraken met u. Wanneer u dan een controle krijgt vanuit het Drinkwaterbedrijf heeft u aantoonbaar bewijs, u heeft het controlerapport tenslotte vanuit een BRL-6010 gecertificeerd adviesbureau!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met C-mark.

undefined

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan