Legionellaveilige douchekoppen

Is er een te veel aan legionellabacteriën geconstateerd in de drinkwaterinstallatie? Dan is er na het vaststellen hiervan altijd de noodzaak tot het doen van brononderzoek, reinigen of desinfecteren van de installatie en het nemen van herhalingsmonsters. In veel gevallen is het niet wenselijk dat de tappunten in de ruimte waar legionella is vastgesteld volledig buiten gebruik worden gesteld. Tijdens de periode dat er maatregelingen getroffen worden kan de legionellaveilige filterdouchekop een uitkomst bieden. 

Veilig douchewater zonder legionella door filterdouchekop

Door de legionellaveilige douchekoppen toe te passen heeft u per direct de mogelijkheid om de tappunten op een veilige manier in gebruik te houden en de tijd om alle maatregelen te treffen om de normoverschrijding op te lossen. Zo biedt u uw gebruikers de mogelijkheid om zonder risico gewoon gebruik te blijven maken van bijvoorbeeld de douches. Een prima tijdelijke oplossing! 

De legionellaveilige douchekoppen en filters kunnen direct door C-mark geleverd worden. Voor de juiste toepasbaarheid is er keuze uit verschillende uitvoeringen en filterproducten. Klik hieronder voor een overzicht of neem direct contact met ons op.

 

 

undefined

Legionella- besmetting?
  • Heeft u een legionellabesmetting in uw drinkwatervoorziening?
  • Wij kunnen u begeleiden bij de te nemen acties
Lees verder

 

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan