Klant aan het woord

Door de lange historie van C-mark spreekt het voor zich dat we beschikken over een grote groep klanten in diverse segmenten. Van klein tot groot en van lokaal tot landelijk en in verschillende branches. 

Waterveiligheid bij Woningstichting SWZ 

Arie Boerman, projectleider vastgoed bij Woningstichting SWZ, een middelgrote woningcorporatie in de regio Zwolle: “Veiligheid van bezoekers en cliënten  borgen, dat staat voorop. C-mark is daarbij mijn rechterhand aan het worden. Expertise inzetten waar het hoort: dat is ideaal!” 

Lees het volledige interview met Arie Boerman (projectleider vastgoed SWZ) over waterveiligheid bij Woningstichting SWZ.

Woningstichting SWZ
  • Arie Boerman, projectleider vastgoed bij SWZ, vertelt over outsourcing, kwaliteitsverhoging en kostenbesparing.
Lees verder

 Mooi samenwerkingsproject met de Isala Klinieken 

“Het digitale beheersysteem geeft mij een gerust gevoel. Door het systeem heb ik op elk moment een helicopterview van hoe het gesteld is met de waterveiligheid en de legionellapreventie voor alle Isala-gebouwen.” Aldus Robert Lok (afdeling gebouwbeheer Isala Klinieken).

Lees het complete interview met Robert Lok (afdeling gebouwbeheer Isala) over het integraal digitaal waterbeheersysteem in de Isala Ziekenhuizen.

 

Download de brochure Digitaal legionellabeheer:

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan