C-mark en haar mensen

C-mark heeft een duidelijke missie: bijdragen aan gezondheid en veiligheid door levering van hoogwaardige advies- en laboratorium diensten op het gebied van water. Tegelijkertijd willen we onze medewerkers ruimte bieden om zich te ontwikkelen en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten en partners.

De cultuur binnen C-mark kenmerkt zich door professionaliteit en ondernemerschap. Er is sprake van een gedisciplineerde en efficiënte operatie binnen een gezellige en creatieve sfeer.

"Betrouwbaar, persoonlijk, deskundig en modern"

zijn de kernbegrippen die C-mark op het lijf zijn geschreven. Dit, samen met het enthousiasme en de dynamiek van de ruim vijftig medewerkers, maakt C-mark een vertrouwde partner op het gebied van waterveiligheid.

De diensten monstername & analyse, legionellapreventie, zwembadwaterveiligheid en onderzoek & advies worden uitgevoerd door een deskundig team van onder andere adviseurs, monsternemers, accountmanagers & customer service- en logistieke medewerkers.

Vanuit ons moderne kantoor in Deventer bedienen we de gehele Nederlandse markt. Zo is er altijd een waterexpert bij u in de buurt!

 

 

Actueel

20 september 2018

C-mark waternieuws

Lees alles over legionellaveilig bouwen, het winterklaar maken van uw openluchtbad en de waterkwaliteit van uw drinkwaterreservoir op…

Lees verder

C-mark steunt:

undefined

 

undefined

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan