C-mark en haar mensen

C-mark heeft een duidelijke missie: bijdragen aan gezondheid en veiligheid door levering van hoogwaardige advies- en laboratorium diensten op het gebied van water. Tegelijkertijd willen we onze medewerkers ruimte bieden om zich te ontwikkelen en een duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en partners.

De cultuur binnen C-mark kenmerkt zich door professionaliteit en ondernemerschap. Er is sprake van een gedisciplineerde en efficiënte operatie binnen een gezellige en creatieve sfeer.

"Betrouwbaar, persoonlijk, deskundig en modern"

zijn de kernbegrippen die C-mark op het lijf zijn geschreven. Dit, samen met het enthousiasme en de dynamiek van de ruim vijftig medewerkers, maakt C-mark een vertrouwde partner op het gebied van waterveiligheid.

De diensten monstername & analyse, legionellapreventie, zwembadwaterveiligheid en onderzoek & advies worden uitgevoerd door een deskundig team van onder andere adviseurs, monsternemers, accountmanagers & customer service- en logistieke medewerkers.

Er is altijd een waterexpert bij u in de buurt

We bedienen de gehele Nederlandse markt en waar nodig over de grens. Ons moderne kantoor is gelegen in Deventer maar onze adviseurs en monsternemers wonen en werken verdeeld over heel Nederland waardoor we altijd lokaal aanwezig zijn en dus een snelle reactietijd kunnen waarborgen!

C-mark als onderdeel van Eurofins

Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands levert een belangrijke bijdrage aan de borging van voedsel- en waterveiligheid. Eurofins ziet dit als een van haar belangrijkste taken. Meer dan ooit willen we weten wat we eten en drinken. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van water en van voedsel te allen tijde gewaarborgd is en zijn we dé kennispartner in de voedsel- en waterketen voor onze klanten. In de nieuwe bedrijfsfilm vertellen we helder ons verhaal met onze eigen mensen en locaties in de hoofdrol! Voor onze klanten, en via onze ‘one-stop-shop’, heeft u alle informatie via één kanaal. Daarnaast hebben wij op verschillende expertisen specialisten in huis die u kunnen helpen bij complexe vraagstukken.

Actueel

10 september 2019

ZwembadBranche Dag 2019

Bent u zwembadhouder en wilt u ons persoonlijk ontmoeten? Kom dan op dinsdag 8 oktober naar de ZwembadBranche Dag in Utrecht.

Lees verder

C-mark steunt:

undefined

 

undefined

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan