C-mark en haar mensen

C-mark heeft een duidelijke missie: bijdragen aan gezondheid en veiligheid door levering van hoogwaardige advies- en laboratorium diensten op het gebied van water. Tegelijkertijd willen we onze medewerkers ruimte bieden om zich te ontwikkelen en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten en partners.

De cultuur binnen C-mark kenmerkt zich door professionaliteit en ondernemerschap. Er is sprake van een gedisciplineerde en efficiënte operatie binnen een gezellige en creatieve sfeer.

"Betrouwbaar, persoonlijk, deskundig en modern"

zijn de kernbegrippen die C-mark op het lijf zijn geschreven. Dit, samen met het enthousiasme en de dynamiek van de ruim vijftig medewerkers, maakt C-mark een vertrouwde partner op het gebied van waterveiligheid.

De diensten monstername & analyse, legionellapreventie, zwembadwaterveiligheid en onderzoek & advies worden uitgevoerd door een deskundig team van onder andere adviseurs, monsternemers, accountmanagers & customer service- en logistieke medewerkers.

Er is altijd een waterexpert bij u in de buurt

We bedienen de gehele Nederlandse markt en waar nodig over de grens. Ons moderne kantoor is centraal gelegen in Deventer. Onze ervaren medewerkers wonen en werken verdeeld over heel Nederland waardoor we altijd lokaal aanwezig zijn en dus een snelle reactietijd kunnen waarborgen!

 

 

Actueel

25 oktober 2018

C-mark groeit!

Wij zoeken werkvoorbereiders(s), teamleider backoffice, monteur(s) waterveiligheid, accountmanager west NL. Ben of ken jij iemand die…

Lees verder

C-mark steunt:

undefined

 

undefined

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan