C-mark en haar mensen

C-mark heeft een duidelijke missie: bijdragen aan gezondheid en veiligheid door levering van hoogwaardige advies- en laboratorium diensten op het gebied van water. Tegelijkertijd willen we onze medewerkers ruimte bieden om zich te ontwikkelen en een duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en partners.

De cultuur binnen C-mark kenmerkt zich door professionaliteit en ondernemerschap. Er is sprake van een gedisciplineerde en efficiënte operatie binnen een gezellige en creatieve sfeer.

"Betrouwbaar, persoonlijk, deskundig en modern"

zijn de kernbegrippen die C-mark op het lijf zijn geschreven. Dit, samen met het enthousiasme en de dynamiek van de ruim vijftig medewerkers, maakt C-mark een vertrouwde partner op het gebied van waterveiligheid.

De diensten monstername & analyse, legionellapreventie, zwembadwaterveiligheid en onderzoek & advies worden uitgevoerd door een deskundig team van onder andere adviseurs, monsternemers, accountmanagers & customer service- en logistieke medewerkers.

Er is altijd een waterexpert bij u in de buurt

We bedienen de gehele Nederlandse markt en waar nodig over de grens. Ons moderne kantoor is gelegen in Deventer maar onze adviseurs en monsternemers wonen en werken verdeeld over heel Nederland waardoor we altijd lokaal aanwezig zijn en dus een snelle reactietijd kunnen waarborgen!

 

 

Actueel

09 mei 2019

Gezocht: nieuwe collega's!

Kom jij ons team versterken? Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega's (door heel Nederland).

Lees verder

C-mark steunt:

undefined

 

undefined

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan