Monstername en analyse

C-mark is gespecialiseerd in de monstername en analyse van allerlei soorten water en beschikt hiervoor over een zeer professionele afdeling Logistiek. De werkprocessen binnen onze afdeling Logistiek, onder andere monstername, veldanalyse en transport, worden uitgevoerd volgens de ISO 17025 norm en zijn door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd onder nummer L602. Onze gekwalificeerde en ervaren monsternemers wonen en werken in heel Nederland (en waar nodig over de grens) waardoor we altijd lokaal aanwezig zijn en dus een snelle reactietijd kunnen waarborgen. Ook als u de watermonsters zelf neemt, kunnen wij met u afspreken om de monsters voor u af te halen.

Planning van monstername

Ons team van bekwame planners beschikt over een geavanceerd planningssysteem. Uw jaarplan is bij hen bekend. Zij plannen, op de juiste momenten, bij u de afgesproken bemonsteringen in. Zonder er zelf werk aan te hebben, voldoet u zo altijd aan de geldende wettelijke eisen voor wat betreft monstername.

C-mark onderweg

Wateranalyse in ons laboratorium 

Voor snel en kwalitatief onderzoek worden de wateranalyses uitbesteed bij de geaccrediteerde laboratoria binnen onze groep. De uitvoering is altijd conform de geldende normen. Vervolgens geven we in de rapportage duidelijk aan of het analyseresultaat aan de gestelde eisen voldoet. Mocht u naar aanleiding van de uitslagen nog vragen hebben dan kunt u kosteloos contact opnemen met onze afdeling Customer Service. Voor specifieke adviesvragen staat uiteraard ook ons team van adviseurs tot uw beschikking.

undefined

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan