Onderzoek en advies

C-mark wil actief bijdragen in het bieden van oplossingen voor een gezonde en duurzame leef- en werkomgeving. De adviseurs van C-mark ondersteunen bedrijven en instellingen om de kwaliteit van de leef- en werkomgeving te bewaken en verbeteren en daarmee voor haar klanten een veilige, bedrijfszekere en duurzame bedrijfsvoering te realiseren. Een waterleidinginstallatie moet voldoen aan hoge eisen. C-mark is uw partner voor het beheer en de controle van installaties voor zowel drinkwater, zwemwater als proceswater.

Onderzoek door C-mark

C-mark geeft niet alleen advies op het gebied van waterbehandeling maar kan ook het ontwerp en de vervanging van de waterbehandelingsinstallatie voor u verzorgen. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de hygiëne- en ARBO-voorschriften.

Ook op het gebied van binnenmilieu onderzoek kunnen wij u voorzien van goed onderbouwd advies. De kwaliteit van de werkomgeving is van invloed op de gezondheidssituatie van de werknemers. C-mark optimaliseert door middel van haar onderzoek het binnenmilieu in kantoren, industrie, recreatiebedrijven en zwembaden.

Als vanzelfsprekend wordt ook aandacht besteed aan mogelijkheden voor innovatieve ontwikkeling en technologisch advies. Hierbij wordt ook gekeken naar de vermindering van energie- en grondstofverbruik in het kader van de milieurichtlijnen. Neem vrijblijvend contact op met C-mark.

 

undefined

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan