Trainingen

Optimale bedrijfsvoering van uw waterbehandelingsinstallatie vereist dat u, of uw technisch personeel over de nodige kennis beschikt. Naast begeleiding en advisering biedt C-mark u daarom ook opleidingen, cursussen en seminars over zwemwaterbehandeling, drinkwaterinstallaties, proceswaterinstallaties en legionellapreventie. Een aantal van onze cursussen wordt afgesloten met een examen, bij een voldoende resultaat ontvangt u een diploma. Voor de overige cursussen ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.

De cursussen zwemwaterbehandeling, dagelijkse metingen zwembaden en drinkwaterinstallaties bevatten leerstof conform het opleidingsplan Opleidingen Zwembadtechniek van NPZ | NRZ. Deze cursussen zijn erkend zijn door KIKK-recreatie. Bekijk op KIKK-recreatie.nl of u in aanmerking komt voor subsidie.

Start cursussen 

De cursussen starten doorgaans op twee momenten in een jaar. Er is een startmoment in het najaar (vanaf sept.) evenals in het vroege voorjaar (febr/mrt). Via onderstaande button opent u de cursusagenda voor 2017-2018.

Inschrijving

Via onderstaande button kunt het inschrijfformulier 2017-2018 (als een word document) downloaden. Deze moet u eerst opslaan alvorens u hem kan bewerken. Het door u ingevulde inschrijfformulier kunt u als bijlage mailen naar info@c-mark.nl. Wij sturen u dan een ontvangstbevestiging en meer informatie over de voortgang/planning van de betreffende cursus.

Mocht u te laat zijn voor een inschrijving neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers via 088-831 05 00, u krijgt dan direct de info over het eerstvolgende startmoment van de cursus van uw keuze en kunt u geheel vrijblijvend een voorinschrijving doen. De incompany cursussen kunnen desgewenst in overleg op elk moment worden gestart. 

Locatie

De cursussen worden gegeven in ons moderne bedrijfspand in Deventer (nabij de A1). Kijk voor een routebeschrijving bij "contact". Wanneer wenselijk is het mogelijk om de cursus incompany te geven. In overleg kan C-mark ook een cursus voor u samenstellen, die is toegesneden op uw situatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Hieronder vindt u meer informatie over de cursussen

 Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met C-mark.

 

 

Actueel

02 november 2017

C-mark | Waternieuws oktober '17

Lees diverse interessante artikelen in onze vierde nieuwsbrief van 2017; 'legionella in zwembadwater?', 'onderzoeksplicht bij gebruik…

Lees verder

 undefined

Locatie C-mark Deventer

Cursus C-mark

Munsterstraat 9, 7418 EV DEVENTER
Tel.nr: 088-831 05 00
info@c-mark.nl

 

Bent u werkzaam binnen de Recreatie sector?

Dan komt u voor onze cursussen wellicht in aanmerking voor een subsidie. Meer weten? Kijk op:

KIKK recreatie

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan