Trainingen

Optimale bedrijfsvoering van uw waterbehandelingsinstallatie vereist dat u, of uw technisch personeel over de nodige kennis beschikt. Naast begeleiding en advisering biedt C-mark u daarom ook opleidingen, cursussen en seminars over zwemwaterbehandeling, drinkwaterinstallaties, proceswaterinstallaties en legionellapreventie. Een aantal van onze cursussen wordt afgesloten met een examen, bij een voldoende resultaat ontvangt u een diploma. Voor de overige cursussen ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.  

De cursussen zwemwaterbehandeling, dagelijkse metingen zwembaden en drinkwaterinstallaties bevatten leerstof conform het opleidingsplan Beroepsopleiding Zwembadtechniek van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).  

Wanneer starten de cursussen?     

De cursussen starten doorgaans op twee momenten in een jaar. Er is een startmoment in het najaar (vanaf sept.) evenals in het vroege voorjaar (febr/mrt). Via onderstaande button opent u de cursusagenda voor het cursusjaar 2019-2020.  

Hoe schrijf ik me in?

Via onderstaande button kunt het inschrijfformulier 2019-2020 (als een word document) downloaden. Deze moet u eerst opslaan alvorens u hem kan bewerken. Het door u ingevulde inschrijfformulier kunt u als bijlage mailen naar info@c-mark.nl. Wij sturen u dan een ontvangstbevestiging en meer informatie over de voortgang/planning van de betreffende cursus.

Mocht u te laat zijn voor een inschrijving neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers via 088-831 05 00, u krijgt dan direct de info over het eerstvolgende startmoment van de cursus van uw keuze en kunt u geheel vrijblijvend een voorinschrijving doen. De incompany cursussen kunnen desgewenst in overleg op elk moment worden gestart.  

Waar worden de cursussen gegeven?

De cursussen worden gegeven in ons moderne bedrijfspand in Deventer (nabij de A1, afrit 23). Kijk voor een routebeschrijving bij "contact". Wanneer wenselijk is het mogelijk om de cursus incompany te geven. In overleg kan C-mark ook een cursus voor u samenstellen, die is toegesneden op uw situatie. Informeer naar de mogelijkheden. 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met C-mark. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder

 undefined

C-mark is door NRZ gecertificeerd als opleidingsinstituut voor de Beroepsopleiding Zwembadtechniek. Wilt u hier meer over weten? Download dan onderstaande folder:

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan