Diensten in voedselveiligheid

Als onderzoeks- en adviesbureau bent u van ons gewend uw aanspreekpunt te zijn voor alle waterveiligheid. U wilt er op kunnen vertrouwen dat de kwaliteit van het water te allen tijde gewaarborgd is. Maar dat geldt natuurlijk ook voor voedselveiligheid. Daar waar voedsel wordt bereid, is het belangrijk de hygiëne te borgen. Heeft uw bedrijf een horecapunt op locatie, waar een medewerker of chefkok voedsel bereidt? Denk aan keukens in ziekenhuizen en verzorgingshuizen, of restaurants in hotels, recreatieparken en zwemgelegenheden, maar ook aan locaties met alleen een cafetariapunt of een ijsmachine. Ook dan wilt u dat uw gasten erop vertrouwen dat u ook veilig voedsel aan hen levert.

2 bedrijven, 1 loket

In de afgelopen jaren is de samenwerking tussen C-mark en Bureau de Wit, beide dochterondernemingen van Eurofins, steeds verder geïntensiveerd. Als klant van C-mark heeft dat voordelen. U heeft nu één loket voor water- en voedselveiligheid. We kunnen, waar mogelijk, de monstername van drink-, zwem- of proceswater combineren met een voedselveiligheidsinspectie. U heeft dan één eerstelijns hulplijn voor uw water- en voedselveiligheid. Als u ons daarvoor inschakelt, regelen wij de rest: van de monstername-planning tot de training van personeel. Doordat we u nu op voedselveiligheidsgebied ondersteunen, gaat u met een zekerder gevoel een NVWA-audit tegemoet. Door een onafhankelijke partij als Bureau de Wit te laten auditen, bent u voorbereid en kunt u waar nodig verbeteringen doorvoeren. 

Samen zorgen voor goede hygiëne in de keuken

Wij zijn u graag van dienst in het verantwoord toepassen van de hygiënecode, waarin staat beschreven hoe bedrijven hygiënisch kunnen werken met levensmiddelen. En dat betekent voor u een hele zorg minder. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u zicht krijgt op alle wettelijke eisen en dat u aan al deze eisen voldoet. Ook geven zij vakkundig advies en kunnen zij u helpen met het beheer en de registratie. Alles in Bureau-de-Wit-kwaliteit, dé nummer 1 in voedselveiligheidsdiensten in de horeca in Nederland.

Concreet kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Voedselveiligheidsinspecties inclusief advies. Bij goede resultaten kunt u het keurmerk voedselveiligheid verdienen. Wanneer u dit keurmerk behaalt, komt u onder verminderd toezicht te staan bij de NVWA.
  • Consultancy voor bijvoorbeeld het invoeren of onderhouden van een kwaliteitssysteem. En voor vraagstukken over het verlengen van de houdbaarheid van zelfbereide producten, allergenenbeheer of etikettering.
  • Training op het gebied van HACCP, voedselveiligheid en allergenenbeheer. Zowel klassikaal als via e-learning.
  • Monstername en analyse.
  • Ondersteuning in het geval van een vermeende voedselvergiftiging.
  • Diverse hulpmiddelen om de registratieplicht te verlichten.

Interesse? Neem contact op

Heeft u interesse in de mogelijkheden van advies of ondersteuning in voedselveiligheid voor uw bedrijf? Klik dan op de blauwe contactbutton, vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

  • Eurofins: voedsel- en waterveiligheidveiligheid
  • 2 bedrijven, 1 loket
  • Gecombineerde monstername, één hulplijn en een zekerder gevoel


Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder

 undefined

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan