Over C-mark

Overal om ons heen is water. In Nederland vinden we een goede waterkwaliteit dan ook belangrijk. In diverse wetgevingen is vastgelegd hoe de kwaliteit van het water geborgd moet worden. Drinkwater, maar ook zwem- en/of proceswater moeten vrij zijn van schadelijke stoffen en mogen niet te veel (schadelijke) micro-organismen bevatten. C-mark is als onderzoeks- en adviesbureau uw aanspreekpunt voor alle waterveiligheid.

Veiligheid en kwaliteit centraal

Wij streven naar optimalisatie van kwaliteit, de (waar)borging van veiligheid en advies op maat via één loket. Dat doen we met een team van specialisten; een groep van deskundige adviseurs BRL6010 gecertificeerd, een door de RvA geaccrediteerde afdeling Logistiek (L602) en een Customer Service afdeling die altijd voor u klaar staat om uw specifieke vragen te beantwoorden en uw opdrachten te verwerken.

C-mark heeft een breed netwerk van partijen waarmee we samenwerken. Zo bieden we u een totaalpakket aan diensten. Hierbij hebben we service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor snel en kwalitatief onderzoek worden de wateranalyses uitbesteed bij de geaccrediteerde laboratoria binnen onze groep. De uitvoering is altijd conform de geldende normen en aan de hand van deze resultaten kunnen we wanneer u dat wenst een onderbouwd advies uitbrengen.

Altijd een waterexpert in de buurt

Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren: Hotels & Wellness, Sport & Recreatie, Gemeenten & Overheid, Zorginstellingen &  Ziekenhuizen, Vastgoedbeheer, Installatiebedrijven en Industrie. Vanuit ons moderne kantoor in Deventer, bedienen we de gehele Nederlandse markt. Zo is er altijd een waterexpert bij u in de buurt!

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met C-mark. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder

 undefined

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan