Installatiebedrijven

Het water uit een (drinkwater)installatie moet betrouwbaar zijn en geen risico vormen voor de volksgezondheid. Er bestaan duidelijke wetgeving, normen en richtlijnen voor de aanleg van drinkwaterinstallaties en voor legionellapreventie. Om te controleren of de installatie legionellaveilig functioneert (bijvoorbeeld voorafgaand aan de oplevering van een nieuwe installatie), kunt u door ons een legionellabemonstering laten uitvoeren. Bij een drinkwaterinstallatie in een zorgcomplex of andere prioritaire instelling moet een legionella- risicoanalyse en beheersplan worden opgesteld door een BRL6010 gecertificeerd bedrijf.

Ontwerpfase blijkt vaak cruciaal

Een goed functioneren van de (drink)waterinstallatie en daarmee een veilig gebruik van het (drink)water is afhankelijk van vele zaken. Gebrekkige drinkwaterinstallaties kunnen grote problemen veroorzaken. Daarom moet de installatie in de basis al goed zijn. De praktijk wijst echter uit dat er nog steeds installaties worden aangelegd die niet voldoen aan de geldende regelgeving. Dat begint vaak al bij het ontwerp.

Begeleiding vanaf de tekentafel

C-mark kan voor u dit ontwerp toetsen en bij bestek en installatietekeningen deskundig adviseren. Correcties aanbrengen in de ontwerpfase is altijd nog goedkoper, want u hoeft naderhand geen arbeidsintensieve adhoc acties uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het uithakken van vloeren. En dan nog…Het ontwerp kan helemaal kloppen, in de uitvoering kan nog van alles misgaan. Ook bij controle op de uitvoering kunt u problemen ondervangen en kosten besparen. 

Voor installatiebedrijven is C-mark de partner bij uitstek en kunnen uw klanten altijd beschikken over een veilige (drink)waterinstallatie! Neem vrijblijvend contact op met C-mark.

 undefined

  • Deskundige adviseurs met jarenlange specifieke ervaring
  • Begeleiding en advisering rondom alle waterveiligheid
  • Tijd en geldbesparing
  • Dienstverlening afgestemd op uw wensen
Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan