Risicoanalyse en beheersplan voor een zwemlocatie

Bent u eigenaar of beheerder van een (semi-) openbaar zwembad, sauna of wellnesscentrum? Dan valt uw bedrijf onder de zogenaamde prioritaire instelling. U bent volgens het Drinkwaterbesluit verplicht om een risicoanalyse legionella te laten uitvoeren en een beheersplan legionella te hebben welke is opgesteld door een adviesbureau met BRL 6010 certificering. De risicoanalyse en het beheersplan legionella moeten voor de toezichthouder ter inzage liggen op de locatie van de installatie.

Heeft u tevens in één of meerdere zwembassins een aerosolvormend element? Zoals bijvoorbeeld een glijbaan, bubbelbad of watersproeiend speelelement? Dan geldt hiervoor in het kader van het Bhvbz ook een verplichting tot legionellapreventie en dient er een separate risicoanalyse (van het zwembadwater) te zijn uitgevoerd en een beheersplan op locatie aanwezig te zijn.

De experts van C-mark hebben jarenlange ervaring  met waterinstallaties en beschikken over de vereiste certificering BRL 6010. Hierdoor zijn wij bij uitstek in staat om u te voorzien in een risicoanalyse en een beheersplan voor legionella tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om u te begeleiden bij de uitvoerende taken die beschreven staan in het  beheersplan.

Neem vrijblijvend contact op met C-mark.

 

 

undefined

Actueel
  • Om onze klanten te informeren over de nieuwe Bhvbz heeft C-mark recentelijk een aantal seminars verzorgd. U kunt hierover een korte samenvatting lezen.
Lees verder

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan