Industrie

Binnen de industrie heeft u veelal te maken met complexe processen. De vaak uitgebreide, technisch gecompliceerde waterbehandelingsinstallaties spelen doorgaans een niet te onderschatten rol in het productieproces.

Het goed en storingsvrij functioneren van deze installaties is van essentieel belang. Zaken die op het eerste gezicht geen enkel risico vormen, kunnen het productieproces volledig verstoren. Als KAM coördinator of technisch medewerker bent u niet alleen verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installatie, maar ook voor de veiligheid van u en uw medewerkers. Een onjuiste handelswijze kan bij bijvoorbeeld een koeltoren tot een legionellabesmetting leiden.

Technische controle van de installatie en/of onderzoek van uw proceswater?

C-mark beschikt over de juiste specialisten die u kunnen ondersteunen vanaf de ontwerpfase tot de daadwerkelijke uitvoering van uw waterbehandelingsproces. Voor de bewaking van de kwaliteit van het proceswater is monstername en analyse een belangrijk aspect. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van de installatie. Uiteraard wordt daarbij aandacht besteed aan mogelijkheden voor innovatieve ontwikkeling en technologisch advies. Ook naar een eventuele vermindering van energie- en grondstofverbruik in het kader van de milieurichtlijnen wordt gekeken. Neem vrijblijvend contact op met C-mark.

 

 

Proceswater onderzoek
  • Vormt uw koeltoren een legionellagevaar? Of wilt u het proceswater in bijvoorbeeld ketels en stoomvomers laten onderzoeken? Dat kan.
Lees verder

 undefined

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan