ZwembadBranche Dag 2023

Geplaatst op donderdag 7 september 2023

Zwembadhouders: zien we jullie op de ZwembadBranche Dag?

Op dinsdag 10 oktober 2023 vindt de ZwembadBranche Dag plaats. 

Ook dit jaar zijn wij als exposant aanwezig. Onze experts informeren u graag ter plekke over de waterbehandeling, de verschillende wateronderzoeken en alle (nieuwe) wet- en regelgeving op het gebied van schoon en veilig water. Een mooie gelegenheid om u - naast de telefonische en digitale contactmomenten - persoonlijk te ontmoeten. Zo kunnen we samen kennis uitwisselen over diverse onderwerpen uit uw en ons vakgebied en informeren en adviseren we u graag persoonlijk over veilig en schoon zwembadbeheer in uw specifieke situatie.

Heeft u vragen over de nieuwe Zwemwaterwet?

Dan is dit het moment om deze vragen persoonlijk aan ons te stellen. De nieuwe Zwemwaterwet gaat in op 1 januari 2024. Wij praten u graag bij over de wijzigingen en de (nog) te nemen stappen.

Locatie

Net als vorig jaar zal de ZwembadBranche Dag plaatsvinden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze nieuwe thuishaven is centraal gelegen naast de A1 en A30, makkelijk aan te rijden en met voldoende parkeerplaatsen.

Aanmelden

Het bezoek is gratis. U moet zich wel vooraf online aanmelden. Dat kan vanaf 1 september. Klik op onderstaande fotobanner om je direct aan te melden.

Klik hier voor meer algemene informatie over de ZwembadBranche Dag 2023.

Alvast een afspraak maken?

Dat kan. Onze zwemwaterexperts Paul Blom, Henk Vissers en Ger Hulshof en ook onze relatiebeheerders Sietse Hylkema, Rick Lange, Stefan Jeurnink en Aukje Rammeloo van onze Customer Service zijn op de ZwembadBranche Dag aanwezig om u te ontvangen. U vindt C-mark in hal 2 met standnummer 2.31. Wilt u weten op welk tijdstip zij op de beurs zijn en alvast een afspraak maken? Stuur ons dan een berichtje via c-mark@ftbnl.eurofins.com

  • Wanneer? Dinsdag 10 oktober 2023
  • Waar? De Midden Nederland Hallen in Barneveld. Link naar google-maps.
  • Hoe laat? Van 9.00 uur t/m 16.00 uur
  • Standnummer Eurofins C-mark? 2.31

Dus: meld u zich vanaf nu aan. We kijken uit naar uw bezoek!

 


Deel dit bericht: twitter linkedin googleplus facebook email

Terug naar overzicht