Legionella risicoanalyse en legionella beheersplan

Bent u eigenaar of beheerder van een zogenaamde prioritaire instelling? Dan bent u volgens het Drinkwaterbesluit verplicht om een legionella risicoanalyse te laten uitvoeren en een legionella beheersplan te hebben welke is opgesteld door een adviesbureau met BRL 6010 certificering. De risicoanalyse en het legionella beheersplan moeten voor de toezichthouder ter inzage liggen op de locatie van de installatie.

Legionella beheersplan voor zwembaden met speelelementen (aerosol-vormend)

Bent u eigenaar of beheerder van een (semi-) openbaar zwembad? En bevat één of meerdere zwembassins een aerosolvormend element; zoals bijvoorbeeld een glijbaan, bubbelbad of watersproeiend speelelement? Dan geldt hiervoor in het kader van het Bhvbz ook een verplichting tot legionellapreventie en dient er een separate risicoanalyse (van het zwembadwater) te zijn uitgevoerd en hiervan een legionella beheersplan op locatie aanwezig te zijn.

Een legionella risicoanalyse en legionella beheersplan opgesteld door C-mark

De experts van C-mark hebben jarenlange ervaring  met waterinstallaties en beschikken over de vereiste certificering BRL 6010. Hierdoor zijn wij bij uitstek in staat om u te voorzien in een legionella risicoanalyse en een legionella beheersplan tegen een aantrekkelijke prijs. Is uw bestaande legionella beheersplan aan een up-date toe? Ook hierin kunnen we u snel voorzien. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om u te begeleiden bij de uitvoerende taken die beschreven staan in het legionellabeheersplan.

Neem voor meer informatie over risicoanalyse en legionella beheersplan contact met ons op of vraag direct online advies aan.

undefined

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan