Werken bij C-mark?

Mensen bepalen de kwaliteit van elk bedrijf en elke dienst. C-mark zoekt daarom voortdurend talent met een passend diploma op zak of mensen die zich willen laten scholen door C-mark. Ben jij dat talent? Dan komen wij graag in contact met jou! Momenteel hebben we de volgende 3 vacatures:

1) Commerciële medewerker Binnendienst

C-mark zoekt voor haar binnendienstteam versterking. Het team van vier commerciële medewerkers staat klanten telefonisch en per mail te woord, beantwoordt vragen en verwerkt opdrachten. Onze nieuwe commerciële medewerker woont bij voorkeur in de regio Deventer. Heb jij;

  • Enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke commerciële binnendienstrol waardoor je commercieel- en communicatief vaardig bent en waarbij je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst?
  • Een gedegen opleidingsachtergrond en Hbo werk- en denkniveau en affiniteit met techniek en kennis van bacteriologie en chemie? En heb je ruime ervaring met Microsoft Office?

Ben je op zoek naar een brede en afwisselende functie waarbij je de onmisbare schakel vormt tussen de klant en C-mark? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de uitgebreide vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins).

Meer informatie over de vacature Commerciële medewerker Binnendienst kun je inwinnen bij Michel Meijer, Directeur, telefoonnummer 06 - 20132372.​

2) Adviseur/Projectleider Waterveiligheid

Bij C-mark is er ruimte voor een Adviseur/Projectleider Waterveiligheid in Amersfoort, regio Zuid-Holland of regio Noord. Heb jij;

  • kennis van waterveiligheid en de  NEN1006 en BRL6010?
  • een afgeronde Hbo opleiding in technische richting en al enige jaren werkervaring op het gebied van advisering of als werkvoorbereider/projectleider in de installatietechniek?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden, waarbij je onder andere bestaande en nieuwe klanten adviseert op het gebied van water, passend binnen de geldende wetgeving? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins).

Meer informatie over de vacature Adviseur/Projectleider Waterveiligheid kun je inwinnen bij Wouter Beumer, Manager Advies, via 088- 831 05 00 of 06- 30 56 36 84

3) (Junior) Adviseur Legionellapreventie

Wegens groei en uitbreiding van ons dienstenpakket zijn wij op zoek naar een gedreven en leergierige (Junior) Adviseur Legionellapreventie (landelijk met voorkeur voor regio Apeldoorn). Heb jij;

  • een afgeronde Hbo-opleiding in technische richting (Werktuigbouwkunde of installatietechniek) en relevante kennis van waterveiligheid en van de NEN1006 en de BRL6010?
  • een commerciële instelling? En ben je kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en leergierig? 

Zoek je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden en kansen?  Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins).

Meer informatie over de vacature (Junior) Adviseur Legionellapreventie kun je inwinnen bij Wouter Beumer, Manager Advies, via 088- 831 05 00 of 06- 30 56 36 84

Open sollicitaties en afstudeerders

We houden ons aanbevolen voor open sollicitaties en zijn regelmatig op zoek naar afstudeerders die bij ons een onderzoek kunnen verrichten. Stuur hiervoor een e-mail met de afdeling, functie of onderzoek waarin je bent geïnteresseerd, je motivatie en curriculum vitae naar info@c-mark.nl t.a.v. de afdeling HR o.v.v. "open sollicitatie".

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan