Werken bij C-mark?

Mensen bepalen de kwaliteit van elk bedrijf en elke dienst. C-mark zoekt daarom voortdurend talent met een passend diploma op zak of mensen die zich willen laten scholen door C-mark. Ben jij dat talent? Dan komen wij graag in contact met jou! Momenteel hebben we de volgende 4 vacatures:

Werkvoorbereider

Ben jij een werkvoorbereider of een projectleider en wil je werken in een innoverende omgeving? 

Door snelle groei wil C-mark haar backoffice uitbreiden met werkvoorbereiders.

Naast de manager werken er momenteel 5 collega's op de backoffice. Collega's die graag samenwerken, veel kennis en ervaring op hun vakgebied hebben en dit willen delen, gevoel voor humor bezitten en graag de klanten goed willen helpen.

Ben jij een technische organisator pur sang? En durf jij een breed takenpakket aan? Heb jij een afgeronde mbo-opleiding WTB of installatietechniek, relevante kennis van (drink)waterinstallaties en minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins is de naam van onze moedermaatschappij).

Wil je meer informatie over de vacature Werkvoorbereider? Dan kun je daarvoor terecht bij Wouter Beumer, Manager Advies, via 088-831 05 00 of 06-30 56 36 84.

Teamleider (technische) backoffice

Heb jij leidinggevende ervaring op een (technische) backoffice? Ben je een organisator en wil je werken in een innoverende omgeving?

Wij zoeken voor onze alsmaar groeiende organisatie een teamleider die de projectleiders/werkvoorbereiders op de backoffice en buitendienstmedewerkers gaat aansturen, begeleiden en ondersteunen.

Ben je in staat om met je organisatietalent de backoffice verder te optimaliseren? Beschik je over relevante kennis van (drink)waterinstallaties en ben je daarbij technisch inhoudelijk gedreven en innovatief? Heb je een afgeronde hbo-opleiding WTB of installatietechniek en minimaal  2 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins is de naam van onze moedermaatschappij).

Wil je meer informatie over de vacature Teamleider backoffice? Dan kun je daarvoor terecht bij Wouter Beumer, Manager Advies, via 088-831 05 00 of 06-30 56 36 84.

Monteur waterveiligheid

Ben jij een 'waterrat' en drink jij ook graag schoon water? Ben jij een techneut met interesse in (water)installaties? Ga jij graag zelfstandig op pad?

Door snelle groei van onze organisatie zoeken we naar uitbreiding van het team. Wij kijken uit naar monteurs die onze klanten helpen met installatietechnische aanpassingen.

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding richting techniek (WTB, installatietechniek), minimaal 2 jaar ervaring als W-monteur met kennis van waterveiligheid en bekend met NEN1006 en BRL6010? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en uiteraard een rijbewijs? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins is de naam van onze moedermaatschappij).

Wil je meer informatie over de vacature Monteur waterveiligheid?  Dan kun je daarvoor terecht bij Wouter Beumer, Manager Advies, via 088-831 05 00 of 06-30 56 36 84.

Accountmanager West-Nederland

Binnen ons verkoopteam is er plek voor een accountmanager in het rayon west-Nederland, bij voorkeur woonachtig in de regio Amersfoort/Utrecht. Heb jij gevoel bij en affiniteit met de waterwereld (zonder zelf inhoudelijk te willen adviseren)? En een afgeronde bachelor opleiding met aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke accountmanagersrol (minimaal 3 jaar)?

Kijk jij uit naar een uitdagende baan waarbij je onder andere klanten bezoekt in het kader van relatiebeheer of om nieuwe opdrachten te acquireren? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de vacature op de sollicitatiepagina  (Eurofins is de naam van onze moedermaatschappij). 

Wil je meer informatie over de vacature Accountmanager West-Nederland? Dan kun je daarvoor terecht bij Michel Meijer, Directeur, via 088-831 05 00 of 06-20 13 23 72.

Open sollicitaties en afstudeerders

We houden ons aanbevolen voor open sollicitaties en zijn regelmatig op zoek naar afstudeerders die bij ons een onderzoek kunnen verrichten. Stuur hiervoor een e-mail met de afdeling, functie of onderzoek waarin je bent geïnteresseerd, je motivatie en curriculum vitae naar info@c-mark.nl t.a.v. de afdeling HR o.v.v. "open sollicitatie".

 undefined 

Onderstaand de link naar de carrièrewebsite van Eurofins internationaal:

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan