Wij hebben momenteel volgende vacatures open staan:

  • Commercieel medewerker binnendienst (afd. Customer Service)
  • Contractbeheerder
  • Planner/werkvoorbereider
  • (junior) Adviseur
  • Accountmanager Noord-Nederland
  • Monsternemer regio Amsterdam

 C-mark adviseert klanten over het beheer van hoogwaardige technische (water)installaties en is dé partner voor bedrijven/instellingen in diverse sectoren voor waterveiligheid. We tellen ruim 50 medewerkers verdeeld over heel Nederland. Sinds 2006 zijn we een divisie van Eurofins.   

Eurofins

Al ruim 30 jaar is Eurofins één van de snelst groeiende bedrijven ter wereld. Met ongeveer 45.000 medewerkers is Eurofins wereldwijd marktleider in 'Testing for Life'. Dankzij voortdurende technische innovatie en service dragen we samen bij aan een gezonder leven en een veiliger milieu. De vraag naar onze wetenschappelijke kennis en baanbrekende test methoden groeit met de dag. Daarom stellen we de beste teams samen, door wereldwijd het beste talent te werven, te inspireren en uit te dagen.

Groei en ontwikkeling 

Voor C-mark zoeken we daarom voortdurend talent met een passend diploma op zak of mensen die zich willen laten scholen. Voor het meest actuele overzicht van al onze vacatures verwijzen we je naar de carrière-pagina van Eurofins. Klik hieronder op de blauwe button en je wordt doorgelinkt. Klik daar (rechtsboven) op 'bekijk onze vacatures' en voer in het zoekveld de stad Deventer, of de specifieke vacaturenaam in.   

Wij zijn met regelmaat op zoek naar adviseurs en ander talent om ons team te versterken en houden ons aanbevolen voor open sollicitaties. Interesse? Stuur hiervoor een e-mail met de afdeling of functie waarin je bent geïnteresseerd, je motivatie en curriculum vitae naar info@c-mark.nl t.a.v. de afdeling HR o.v.v. "open sollicitatie".   

Ben jij één van onze nieuwe talenten? Wij komen graag in contact met jou!

 

Voor de vacature Commercieel medewerker binnendienst, lees hier een artikel waarbij onze Customer service medewerker aan het woord is:

Actueel

13 januari 2020

Wij zijn per direct op zoek naar:

6 nieuwe collega's (in Deventer en door heel Nederland) in diverse functie's. Wie komt ons team versterken?

Lees verder

undefined

 

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan