ZwembadBranche Dag 2019

Geplaatst op dinsdag 10 september 2019

Wilt u ons persoonlijk ontmoeten?

Op dinsdag 8 oktober vindt de jaarlijkse ZwembadBranche Dag in DeFabrique in Utrecht plaats. Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jaarlijkse evenementen voor de zwembadbranche. Ook dit jaar zijn wij als exposant aanwezig. Onze experts kunnen u informeren over de waterbehandeling, alle (nieuwe) wet- en regelgeving op het gebied van schoon en veilig water en over voedselveiligheid wanneer u beschikt over een horecapunt binnen uw zwemlocatie. Een mooie gelegenheid om u, naast de telefonische en digitale contactmomenten persoonlijk te ontmoeten. Zo kunnen we samen kennis uitwisselen over diverse onderwerpen uit uw en ons vakgebied en informeren en adviseren we u ter plekke graag over veilig en schoon zwembadbeheer in uw specifieke situatie.

U dient zich wel vooraf te registreren voor een gratis bezoek aan de ZwembadBranche Dag via deze link:

Gratis aanmelden ->  ZwembadBranche Dag 2019

Alvast een afspraak maken?

Onze zwemwaterexperts Paul Blom, Henk Vissers en Ger Hulshof en ook onze relatiebeheerders Sietse Hylkema en Joep van Schaik zullen op de ZwembadBranche Dag aanwezig zijn om u te begroeten. C-mark heeft standnummer 1.22 (nabij de hal met de trap richting de workshopruimtes). Heeft u vragen over voedselveiligheid? Dan kunnen onze collega's u daarover ook informeren. Wilt u alvast een afspraak met één van onze medewerkers plannen of wilt u weten op welk tijdstip zij op de beurs zijn? Stuur ons dan een berichtje via water@c-mark.nl.

Vergeet u zich niet aan te melden? Een bezoek aan de beurs is gratis, voor een hapje en drankje wordt gezorgd. We kijken uit naar uw bezoek!

Wanneer? Dinsdag 8 oktober 

Waar? DeFabrique in Utrecht. Link naar google-maps.

Hoe laat? Van 9.00 uur t/m 16.00 uur

Standnummer? 1.22

Bezoek onze stand nr. 1.22

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan