Wij zijn per direct op zoek naar:

Geplaatst op maandag 13 januari 2020

  • Commercieel medewerker binnendienst (afd. Customer Service)
  • Contractbeheerder
  • Planner/werkvoorbereider
  • (junior) Adviseur
  • Accountmanager Noord-Nederland
  • Monsternemer regio Amsterdam

6 vacatures: waarom groeit C-mark?

C-mark is onderdeel van de Eurofins groep. Al meer dan 30 jaar is Eurofins één van de snelst groeiende bedrijven ter wereld en C-mark groeit mee.

Woningcorporaties, zorginstellingen & ziekenhuizen, maar ook recreatieondernemingen willen dat hun bezoekers en cliënten altijd kunnen vertrouwen op veilig en betrouwbaar (drink)water. Wij zien steeds vaker de wens bij deze bedrijven en instellingen om het gehele beheer daarop bij ons te outsourcen. Zo kunnen zij zich zo optimaal mogelijk focussen op hun kerntaak: het zorgen voor cliënten en/of om vakantievierders een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 

Daarnaast zien we dat zwembadhouders zich alvast willen voorbereiden op de nieuwe zwemwaterwet, die vooralsnog per 1 januari 2021 zal ingaan. Zo komen er steeds meer verzoeken om bijvoorbeeld voor hen in kaart te brengen welke gevolgen dit voor hen zal hebben. 

Onder andere door de toename van deze aanvragen zoeken wij op diverse gebieden uitbreiding van ons team.

Wil je meer informatie over 1 van bovenstaande vacatures? Neem dan contact op met C-mark via 088-831 05 00 / , of kom eens langs voor een kop koffie! 

De specifieke inhoud van de vacatures lezen?

Klik dan hieronder op de blauwe button en je wordt doorgelinkt naar de carièrre-pagina van Eurofins. Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures. Klik daar (rechtsboven) op 'bekijk onze vacatures' en voer in het zoekveld de stad Deventer, of de specifieke vacaturenaam in.

 

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan