C-mark als (water)informatiecentrum

Geplaatst op donderdag 31 augustus 2017

De watermarkt is permanent in beweging onder invloed van nieuwe technieken, producten of (wijzigingen in) wetgeving. Regelmatig stellen onze relaties ons daarom vragen of roepen ze onze hulp in bij problemen. Ons team van specialisten is vertrouwd met alle wet- en regelgeving rondom waterveiligheid. Als adviesbureau hebben wij immers de taak om van alle ontwikkelingen op de hoogte te zijn en blijven. Naast dat we onze relaties persoonlijk op de hoogte stellen van actualiteiten,  delen we onze expertise ook via de website , onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen. Zo is de informatie altijd voor iedereen toegankelijk.

Kennis delen

Op de webpagina Informatiecentrum staat een aantal onderwerpen zoals ‘legionella’, ‘wet- en regelgeving’, ‘het Drinkwaterbesluit’ en ‘het Zwemwaterbesluit (Bhvbz)’ die we op een heldere manier toelichten. U vindt er ook een aantal handige links en u kunt er diverse documenten downloaden. Daarnaast geven we antwoord op de meestgestelde (watergerelateerde) vragen. Het Informatiecentrum op onze website is bedoeld als ‘dynamische kennisbank’. Er wordt daarom frequent nieuwe informatie toegevoegd. Onder het kopje nieuws op deze website, waar u nu ook dit bericht leest, plaatsen we regelmatig een nieuwsbericht. Dat kan variëren van watergerelateerde artikelen tot nieuws over C-mark als bedrijf of over interessante beurzen en andere wetenswaardigheden.

Nieuwsbrief en social media

Als u zich abonneert op de C-mark nieuwsbrief ontvangt u automatisch het laatste nieuws rondom waterveiligheid digitaal. U vindt er onder andere artikelen over techniek, wetgeving, onderzoek en handige tips uit de praktijk. Wilt u de artikelen (nogmaals) lezen, klik dan hier: Artikelen nieuwsbrief

Heeft u zich nog niet aangemeld voor de C-mark nieuwsbrief? Doe dat dan hier: Inschrijven voor de C-mark nieuwsbrief

Ook op de social media kanalen plaatsen we regelmatig items, of delen we interessante berichten vanuit de branche. Wilt u ook altijd op de hoogte zijn van de actualiteiten op het gebied van veilig en schoon water? Volg ons dan op:

LinkedIn C-mark Facebookpagina C-mark Twitterpagina C-mark

Wellicht heeft u andere vragen of heeft u suggesties voor ons? Laat het ons gerust weten. Neem daarvoor contact op met onze afdeling Customer Service via tel. nr. 088-831 05 00 of klik op de blauwe contact button. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan