Zwembaden kunnen deuren weer openen

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2020

Op vrijdag 8 mei is het landelijke protocol “Verantwoord Zwemmen” gepubliceerd. Met het protocol kunnen badinrichtingen sinds 11 mei de deuren weer openen. Het protocol is tot stand gekomen en opgesteld door de samenwerkende partijen in de zwembranche. C-mark is er trots op hier als expert een bijdrage aan te hebben geleverd.

Update gedeeltelijke lockdown 14-10-2020

Let op: Het Protocol Verantwoord Zwemmen 2.1 is opgesteld voor de persconferentie van 13 oktober 2020. Daarom is onderstaand protocol op diverse onderwerpen niet meer juist betreffende de actueel geldende maatregelen van de Rijksoverheid. In onderstaand document staan de veranderingen die voor de zwembadbranche van toepassing zijn op een rij gezet.

Download hier het overzicht van de wijzigingen ingaand op 14 oktober vanaf 22.00 uur:

Regionale toepassing Protocol Verantwoord Zwemmen

Aanvulling 14-08-2020
Naast landelijke maatregelen opgenomen in het 'Protocol Verantwoord Zwemmen versie 2.1 2 juli 2020' zijn er nu ook veel regionale coronamaatregelen van toepassing. Dat maakt dat het landelijke protocol zoals nu beschikbaar een globale richting is, die men, al naar gelang de lokale situatie, moet aanpassen. Neem met vragen hierover contact op met uw veiligheidsregio of gemeente.

Download hieronder het landelijke protocol:

Op volgende website vindt u meer informatie m.b.t. het protocol en de wijzigingen ten opzichte van een vorige versie van het protocol: https://water-vrij.nl/organisaties/

Heeft u vragen naar aanleiding van het protocol of wilt u meer weten over uw (zwem)waterkwaliteit dan helpen we u graag verder.

U kunt ons bereiken via 088-8310500 of via water@c-mark.nl.

 


Deel dit bericht: twitter linkedin googleplus facebook email

Terug naar overzicht