Uw drinkwaterinstallatie laten desinfecteren of chemisch reinigen?

Geplaatst op donderdag 20 mei 2021

Door het corona-virus hebben veel hotels, recreatiebedrijven en zwembaden tijdelijk te kampen met minder bezoekers. Als er in het gebouw bijna geen gasten zijn neemt het drinkwatergebruik af en krijgen we te maken met stilstand van water in de installatie. Door stilstand van het water in de leidingen verslechtert de kwaliteit van het drinkwater snel. In deze bijzondere omstandigheden kunnen legionellabacteriën onverhoopt uitgegroeid zijn tot besmettingshaarden. Wij zien dit in de praktijk ook terug in ons laboratorium.

Thermische desinfectie of chemische reiniging van uw installatie

Het seizoen is begonnen en hopelijk kunt u op korte termijn uw gasten weer verwelkomen. Juist dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan die de bedrijfscontinuïteit mogelijk in gevaar brengen. Een steeds groter aantal klanten laat daarom voor ingebruikname van de installatie of bij een legionella-normoverschrijding de installatie thermisch desinfecteren of chemisch reinigen: de keuze hangt af van de situatie. Ons deskundige team is daarvoor toegerust met speciale ‘reinigings-voertuigen’ met ingebouwde apparatuur compleet met boilerinstallatie. Door de efficiënte werkwijze neemt het desinfecteren gemiddeld een halve dag per locatie in beslag en controleren we na afloop of uw installatie legionellavrij is.

Twijfelt u of een desinfectie of reiniging in uw situatie een meerwaarde heeft? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Uw reactie

Wilt u ook uw installatie laten desinfecteren of reinigen? Stuur dan uw aanvraag per e-mail naar backoffice@c-mark.nl. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte van ons.


Deel dit bericht: twitter linkedin googleplus facebook email

Terug naar overzicht