Invoering Omgevingswet op 1 januari 2024 een feit

Geplaatst op donderdag 16 maart 2023

De Omgevingswet krijgt groen licht van de Eerste Kamer en treedt per 1 januari 2024 in werking. Hiermee is er duidelijkheid gekomen over de invoeringsdatum en ook geborgd dat gemeenten en andere organisaties voldoende voorbereidingstijd hebben.

Wat betekent dit voor u als zwembadhouder?

Alleen de ingangsdatum van de Omgevingswet en daarmee de nieuwe Zwemwaterwet is gewijzigd naar 1 januari 2024. Dat betekent dat de richtlijnen en kwaliteitseisen ten aanzien van de nieuwe Zwemwaterwet op inhoud niet zijn veranderd. U kunt dus, net zoals wij, doorgaan met alle voorbereidingen.

Lees daarvoor onze tips in volgend artikel uit onze nieuwsbrief: "De nieuwe Zwemwaterwet: hier kunt u als technische medewerker nu al mee aan de slag"

Vergroot uw kennis: volg de cursus 'Zwemwaterkwaliteit Nieuwe Zwemwaterwet'

Er is veel belangstelling voor onze cursus Zwemwaterkwaliteit Nieuwe Zwemwaterwet. De eerstvolgende cursus op donderdag 2 juni in Deventer is nagenoeg vol. Bij voldoende animo plannen we een nieuwe startdatum na de zomervakantie. Heeft u interesse? Laat het ons weten!

Meer weten? We helpen u verder

Wilt u meer informatie over wat de nieuwe Zwemwaterwet voor u gaat betekenen? Wilt u alvast starten met een pilot, of informatie over onze cursussen? Neem dan contact met ons op via c-mark@ftbnl.eurofins.com of 088-831 05 00, of klik op:

Bronvermeldingen:

Link naar berichtgeving  dd. 14-03-2023:


Deel dit bericht: twitter linkedin googleplus facebook email

Terug naar overzicht