Vacature Commerciële medewerker Binnendienst

Geplaatst op woensdag 20 december 2017

C-mark zoekt voor haar binnendienstteam versterking. Het team van vier commerciële medewerkers staat klanten telefonisch en per mail te woord, beantwoordt vragen en verwerkt opdrachten. Onze nieuwe commerciële medewerker woont bij voorkeur in de regio Deventer. Heb jij;

  • Enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke commerciële binnendienstrol waardoor je commercieel- en communicatief vaardig bent en waarbij je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst?
  • Een gedegen opleidingsachtergrond en Hbo werk- en denkniveau en affiniteit met techniek en kennis van bacteriologie en chemie? En heb je ruime ervaring met Microsoft Office?

Ben je op zoek naar een brede en afwisselende functie waarbij je de onmisbare schakel vormt tussen de klant en C-mark? Klik dan hier, om doorgelinkt te worden naar de uitgebreide vacature op de sollicitatiepagina (Eurofins).

Meer informatie over de vacature Commerciële medewerker Binnendienst kun je inwinnen bij Michel Meijer, Directeur, telefoonnummer 06 - 20132372.

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan