Ontmoeten we u op de ZwembadBranche Dag?

Geplaatst op maandag 2 oktober 2017

ZwembadBranche Dag 2017

Op woensdag 11 oktober a.s. is C-mark als exposant op de ZwembadBranche-Dag in DeFabrique te Utrecht aanwezig. Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jaarlijkse evenementen voor de zwembranche. Wat ons betreft een mooie gelegenheid om elkaar daar te ontmoeten en met u te spreken en kennis uit te wisselen over diverse onderwerpen uit uw en ons vakgebied! We informeren en adviseren u daar graag over veilig en schoon zwemwater op onze stand.

Uitreiking ZwembadBranche-Awards

Als afsluiting van de dag vindt de uitreiking plaats van de ZwembadBranche-Awards. C-mark zal tijdens dit event de award ‘het gouden Zeepaardje’ uitreiken aan de meest klantvriendelijke accommodatie (volgens onafhankelijk consumentenonderzoek). Wie dat wordt, is voor iedereen nog een verrassing. Heeft u meegedaan aan deze verkiezingen? Misschien is uw zwemaccommodatie of zwemschool dan wel genomineerd.

We hopen u hoe dan ook te ontmoeten op de ZwembadBranche-Dag. U kunt zich, als professional uit de branche, tot en met 9 oktober kosteloos aanmelden voor een bezoek aan de ZwembadBranche-Dag via deze link: Aanmelding ZwembadBranche-Dag. Na 9 oktober kost de entree u € 20,-. Klik op de link voor de promotievideo: ZwembadBranche-Dag 2017 film.   

  

C-mark erkend opleidingsinstituut voor beroepsopleiding Zwembadtechniek 

Onlangs heeft C-mark van Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ de licentie ontvangen als erkend opleider van de beroepsopleiding Zwembadtechniek. C-mark biedt u vanaf nu diverse (deel)opleidingen aan over zwemwaterbehandeling en drinkwaterinstallaties die leerstof bevatten uit het opleidingsplan Zwembadtechniek. Bijkomend voordeel: volg je een cursus, dan haal je meteen (deel)certificaten van de beroepsopleiding Zwembadtechniek. Welke cursussen met de leerstof uit het opleidingsplan Zwembadtechniek kunt u bij ons volgen?

  • Cursus dagelijkse metingen zwemwater
  • Basiscursus zwemwaterbehandeling
  • Vervolgcursus zwemwaterbehandeling
  • Basiscursus drinkwaterinstallatie
  • Vervolgcursus drinkwaterinstallatie

Kijk voor een compleet overzicht en de startdata bij ‘Trainingen’ binnen onze website. De cursussen worden gegeven op onze locatie in Deventer. Interesse? We starten op korte termijn, dus schrijf u daarom alvast in! Mocht een startdatum voor u of uw medewerkers niet uitkomen, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@c-mark.nl. We kunnen desgewenst samen met u de mogelijkheden bekijken voor een alternatief.

Wilt u meer weten over de nieuwe beroepsopleiding Zwembadtechniek of heeft u andere watergerelateerde vragen? Ook daarvoor zijn we op de ZwembadBranche-Dag. Onze zwemwaterexperts Paul Blom, Ger Hulshof en Henk Vissers ontmoeten u graag. C-mark is te vinden op standnummer 3.77. Vergeet u zich niet aan te melden? Mocht u een afspraak met één van onze adviseurs willen hebben of wit u weten op welk tijdstip zij op de beurs zijn, stuur ons dan aansluitend even een bericht via water@c-mark.nl.

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan