Eurofins IT storing

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Beste relatie,

Afgelopen zondag 2 juni heeft het Eurofins IT Security team een vorm van ransomware gedetecteerd in ons IT-systeem wat een storing heeft veroorzaakt.

Onze IT security en operationele experts hebben onmiddellijk actie ondernomen om de impact te beperken. De servers van de diverse laboratoria en locaties van Eurofins, waaronder C-mark, zijn voor de zekerheid offline gehaald om deze op veiligheid te screenen. Dit heeft tot gevolg dat onze systemen momenteel beperkt werken. Uiteraard werken wij er hard aan om deze zo snel mogelijk online te krijgen. 

Op dit moment is er geen reden om aan te nemen dat er een derde partij toegang heeft gekregen tot onze data of op een andere manier misbruik heeft kunnen maken van onze data.

Tevens ondervinden we problemen met ons e-mail systeem. Wij gaan u zoveel mogelijk via deze website op de hoogte houden van onze vorderingen.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak en doen ons uiterste best om elk effect voor u te beperken. Heeft u een vraag aan ons? Dan kunt u ons het beste bellen op het volgende nummer: 088-831 05 00.

Met vriendelijke groet,

C-mark

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan