Update IT storing

Geplaatst op vrijdag 14 juni 2019

Beste relatie,

Eerder deze week hebben wij u geïnformeerd over de gevolgen van de Ransomware aanval die wij momenteel ondervinden.

Inmiddels hebben diverse van onze laboratoria weer beschikking over systemen en wordt productie weer opgestart. Helaas is er door de verstoring van de afgelopen weken wel sprake van achterstanden in zowel productie als rapportage.

Ook bij C-mark hebben we de meeste systemen weer in gebruik genomen en staan we op het punt om van de tijdelijke papieren workflows terug te switchen naar digitaal. Dit betekent dat onze monstername capaciteit vanaf volgende week weer zal toenemen. Aankondigingen voor bezoekafspraken komen zoveel mogelijk weer per mail. Wellicht met een wat kortere doorlooptijd dan u van ons gewend bent.

Ook verwachten we dit weekend te kunnen starten met de verzending van achterstallige rapportages. Dit betreft dus de officiële uitslagen van eerder genomen monsters (periode eind mei tot nu).

Wij hopen op uw begrip in deze situatie van overmacht maar realiseren ons uiteraard dat u hier hinder van ondervindt. Op voorhand onze excuses daarvoor.

We zullen langs deze weg blijven communiceren over de voortgang. Daarnaast zullen wij updates per mail versturen.

Voor vragen of overleg kunt u ons bereiken op 088-831 05 00 of via water@c-mark.nl. Houdt u alstublieft wel rekening met mindere bereikbaarheid en langere wachttijden dan u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,

C-mark

 

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op 088 - 831 05 00
Vraag direct online advies aan